Εκδηλώσεις στις Μουρνιές

Θα θέλαμε σαν ενορία Μουρνιών να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, αλλά και να επαινέσομε όλους όσους εμπνεύστηκαν και πραγματοποίησαν, τις προηγούμενες ημέρες στις Μουρνιές, διάφορες εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα:

1ον την Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών, που πραγματοποίησε στον αύλειο χώρο της αγίας Βαρβάρας, μουσική αποσπερίδα με την συμμετοχή νέων παιδιών με ταλέντο, από τον χώρο της μουσικής και

2ον τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουρνιών, για την πραγματοποίηση συναυλίας με την συμμετοχή μουσικών από την περιοχή των Μουρνιών. Και οι δύο εκδηλώσεις σκοπό είχαν την οικονομική βοήθεια συμπολίτη μας.

Επίσης στα πλαίσια του εορτασμού από τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση του 1821, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουρνιών πραγματοποίησε , στον αύλειο χώρο του ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής, μια ταπεινή αλλά πολύ αξιόλογη επετειακή εκδήλωση, με την ερμηνεία κειμένων, την συμμετοχή της χορωδίας της ενορίας Μουρνιών «η Ζωοδόχος Πηγή» και θεατρικό δρώμενο από την θεατρική ομάδα του σκηνοθέτη Μιχαήλ Μηνά «οι Σκηνοπλόκοι».

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές αλλά και σε όλους που έλαβαν μέρος σε αυτές.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο,  από τις εκδηλώσεις αυτές.

Φιλανθρωπική εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρνιών 21.7.2021

Εκδήλωση Αγ. Βαρβάρα Δημοτικης Κοινότητας

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από το 1821 Πολιτιστικός Σύλλογος Μουρνiών 28.7.2021

Νεανικη χορωδια – (4) βιντεο

Θεατρικό – 200 χρόνια απο το 1821- (3) βίντεο