Ευχαριστήριο προς Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σύλλογο Περιβολίων «Γαρίπα»

Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι σήμερα να διαθέτουν χρόνο από την προσωπική και οικογενειακή τους δραστηριότητα, προσφέροντας είτε μεμονωμένα είτε σαν συλλογικές ομάδες ανθρώπων και να στηρίζουν ποικιλοτρόπως τους συνανθρώπους τους.

Μία τέτοια ομάδα είναι και ο δραστήριος, Πολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Σύλλογος Περιβολίων «Γαρίπα», που τον απαρτίζουν άνθρωποι με αυξημένη κοινωνική ευαισθησία και ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά προς τον συνάνθρωπο τους.

Μας συγκίνησε η πράξη τους αυτή, να συμπεριληφθούν και άτομα από άλλο όμορο οικισμό.  Το εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας Μουρνιών Χανίων, εκφράζει τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του,  τόσο στο Δ.Σ. όσο και στα μέλη του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου Περιβολίων «Γαρίπα», για το έργο της φιλανθρωπίας που επιτελούν, στους δύσκολους αυτούς καιρούς της πολύμορφης δοκιμασίας αλλά και καθ’ όλο το έτος, προσφέροντας και στην ενορίαν μας διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για να τα διαθέσομε σε διάφορες οικογένειες που χρήζουν  περισσότερης ανάγκης, λόγω των ημερών του Πάσχα.

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου, επιτελείται ένα πολύ σημαντικό έργο στον τόπο σας αλλά και όπου αλλού στηρίζετε, ανιδιοτελώς, τους έχοντας ανάγκη και σας ευχόμαστε να έχετε, τόσο εσείς και οι οικογένειες σας, όσο και τα μέλη του Συλλόγου σας,  πλούσια την ευλογία του Αναστημένου Ιησού Χριστού.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΠΑΣΧΑ 2023

Για το εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο εφημέριος και πρόεδρος

ΔΡΑΚΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

πρωτοπρεσβύτερος