Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας Αγίου Ελευθερίου Μουρνιών Χανίων εκφράζει με βαθειά ευγνωμοσύνη τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους ενορίτες μας οι οποίοι με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης υποστηρίζουν και ενισχύουν αδιαλείπτως το ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας.
Όπως, όλως ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε τον κύριο Εμμανουήλ Κουγεντάκη, ο οποίος, αποτελώντας αξιομίμητο παράδειγμα φιλοτιμίας, συμβάλλει τα μέγιστα ως προς την οργάνωση και λειτουργία της ηλεκτρονικής και διαδικτυακής υποστήριξης της ενορίας μας. Έστησε, με δικά του έξοδα και συνδρομή, ένα νέο, σύγχρονο και πλήρως ενημερωμένο site, αφιλοκερδώς, το οποίο φιλοδοξεί να διατηρήσει ψηλά τις πνευματικές και τις όποιες άλλες ανησυχίες και ενημερώσεις όσων αναζητούν μέσω διαδικτύου να συμπληρώσουν τις πνευματικές τους γνώσεις, αλλά και να ενημερώνονται για τα τελούμενα στην ενορία μας. Η προσπάθεια λοιπόν δεν θα μπορούσε να έχει υλοποιηθεί αν δεν υπήρχε η πολύτιμη βοήθεια του, που με μεράκι, επαγγελματισμό και γνώσεις γύρω από τη νέα τεχνολογία, έφτασαν σε ένα αποτέλεσμα.
Επίσης ευχαριστούμε τον πρωτοψάλτη του ιερού μας ναού Ζωοδόχου Πηγής, τον κύριο Δημήτριο Κολλίντζα, ο οποίος προκειμένου να βοηθήσει και από τον τομέα αυτό την ενορίαν μας και το έργο της, έχει καταρτισθεί να διαχειρίζεται και υποστηρίζει την ιστοσελίδα μας, ενημερώνοντάς την συνεχώς.
Ευχόμαστε το παράδειγμα των ανθρώπων αυτών να το μιμηθούν κι άλλοι.
Ο Άγιος Θεός δια πρεσβειών του αγίου ιερομάρτυρος Ελευθερίου, να τους χαρίζει Υγεία – Ευτυχία – Χαρά και πλούσια ευλογία από τον δωροδότη Κύριον μας Ιησού Χριστόν.

Για το εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Δρακακάκης Ιωάννης

τα Μέλη

Κασσελάκης Εμμανουήλ

Αυγουλάς Κωνσταντίνος

Αλευράκης Χαράλαμπος

Ξενάκης Ιωάννης